CMC HAARLEM
DIENSTEN
ADVISEURS
WERKWIJZE
OPDRACHTEN
LINKS
CONTACT
ROUND TABLE
THE CALL OF (Y)OUR TIME
ASSOCIATES

CMC Haarlem

BUREAU
CMC Haarlem is een onafhankelijk organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in veranderingsprocessen van organisaties en managers. CMC staat voor Change Management Consultants. Al meer dan twintig jaar werken wij voor professionele organisaties in de zorg, onderwijs en zakelijke dienstverlening. U kunt CMC Haarlem inschakelen voor verandermanagement, fusiebegeleiding, coaching, organisatieadvies en projectmanagement. In nauwe samenwerking met u regisseren wij de gewenste veranderingen. Aangezien het veelal om complexe organisaties gaat, werken er bij CMC Haarlem uitsluitend senior adviseurs.

RESULTATEN
Wie echt moet veranderen, moet bij CMC Haarlem zijn. Deze uitspraak van één van onze opdrachtgevers kenschetst onze kwaliteit. Als u met CMC Haarlem in zee gaat, kunt u rekenen op duurzame veranderingen. Zowel binnen uw organisatie als binnen teams, individuele managers en medewerkers. De adviseurs van CMC Haarlem kunnen u meer vertellen over onze concrete resultaten.

VISIE
Organisaties zijn nooit helemaal klaar. Iedere organisatie heeft te maken met een veranderende omgeving en daarmee met nieuwe uitdagingen. Is de collectieve ambitie nog actueel? In onze visie zijn veranderingen nodig. Veel bestuurders, managers en medewerkers beseffen dit. Hoe kunnen we groeien? Hoe krijgen we meer energie in de organisatie? Hoe halen we het beste uit de mensen? Bij CMC Haarlem staat veranderen centraal. Wij weten dat elke situatie uniek is, dat elk proces een eigen dynamiek heeft. Wij stemmen het veranderingsproces af op uw specifieke organisatie en bepalen in cocreatie met u de richting van het proces. Dat is altijd een richting waar de mensen in uw organisatie warm voor lopen. 

VACATURES
CMC Haarlem staat open voor senior consultants die zijn gespecialiseerd in verandermanagement. Heeft u ruime ervaring met verandertrajecten binnen diverse professionele organisaties? Stuur een cv en korte brief met motivatie naar het secretariaat, change@cmchaarlem.nl

Strategie begint met leiderschap.