CMC Haarlem

CMC PROFIEL

CMC is, sinds 1993, een toonaangevend bureau voor verandermanagement:

  • Wij leveren de ingrediënten voor een 9+ organisatie.
  • Wij doen dit met een club gelouterde adviseurs en interimmanagers.
  • Strategisch/conceptueel/resultaatgericht volgens Rijnlandse principes.
  • Wij geven advies en begeleiding aan individu en organisaties bij ontwikkeling en realisatie van veranderprocessen.
  • Wij richten ons op professionele organisaties in het bedrijfsleven en de publieke sector.
  • Wij hebben alle ingrediënten (kennis en expertise) in huis om grote veranderingen, strategische heroriëntatie, opzet van nieuwe samenwerkingsvormen en implementatie daarvan te ontwerpen en te begeleiden.
  • CMC klanten tekenen voor partnership; een bijzonder commitment, gebaseerd op vertrouwen en openheid
 
RESULTATEN

Wie echt moet veranderen, moet bij CMC Haarlem zijn. Deze uitspraak van één van onze opdrachtgevers kenschetst onze kwaliteit. Als u met CMC Haarlem in zee gaat, kunt u rekenen op duurzame veranderingen. Zowel binnen uw organisatie als binnen teams, individuele managers en medewerkers. De adviseurs van CMC Haarlem kunnen u meer vertellen over onze concrete resultaten.

VISIE
Organisaties zijn nooit helemaal klaar. Iedere organisatie heeft te maken met een veranderende omgeving en daarmee met nieuwe uitdagingen. Is de collectieve ambitie nog actueel? In onze visie is verandering de enige constante. Veel bestuurders, managers en medewerkers beseffen dit. Hoe kunnen we groeien? Hoe krijgen we meer energie in de organisatie? Hoe halen we het beste uit de mensen? Hoe krijgen we echte transities geïmplementeerd. Wij weten dat elke situatie uniek is, dat elk proces een eigen dynamiek heeft. Wij stemmen het veranderingsproces af op uw specifieke organisatie en bepalen in cocreatie met u de richting van het proces. Dat is altijd een richting waar de mensen in uw organisatie warm voor lopen. 

VACATURES
CMC Haarlem staat open voor senior consultants die zijn gespecialiseerd in verandermanagement. Heeft u ruime ervaring met verandertrajecten binnen diverse professionele organisaties? Stuur een cv en korte brief met motivatie naar het secretariaat, change@cmchaarlem.nl

Strategie begint met leiderschap. Strategie begint met leiderschap.